undervisning 

Her kan du finde information om alle aktuelle hold.

Datoer slås op løbende. Beskrivelser af de enkelte hold nedenfor.

august

7.-9. august: Spil & Forretning

15.-17. august: Cold Read Boot Camp

28.-30. august: Spil & Forretning

september

12.-13. september: Cold Read Boot Camp

fra og med 11. august

Hver tirsdag kl 19: Drop in

Har du brug for mere information? Har du spørgsmål?

Skriv her - du får svar hurtigere end du tror.

"Spil & Forretning" er et tre-dages kursus for et mikro-hold bestående af max. fire skuespillere, der vil få mulighed for et intenst læringsforløb med fokus på arbejdet både foran kamera og på forretningen bagved.

Læs mere om kurset og tilmelding ...

fre 7. - søn 9. AUGUST

Hver dag kl. 10:00 - 14:30

fre 28. - søn 30. AUGUST

Hver dag kl. 10:00 - 14:30

"Cold Read Boot Camp" er et to-dages intensivt kursus med fokus på simulerede castings, effektiv tekstanalyse og evnen til at læse fra bladet. Med fuld fokus på skuespillerens performance, er det en oplagt opfølger til Spil & Forretning. 

Læs mere om kurset og tilmelding ...

Lør 15. - søn 16. AUGUST

Hver dag kl. 10:00 - 17:00

Lør 12. - søn 13. September

Hver dag kl. 10:00 - 17:00

"Drop In" er et åbent ugentligt træningshold hvor den professionelle skuespiller kan holde sine castingværktøjer skarpe og parate. En ny tekst udleveres hver gang 24 timer før, og så trænes der casting foran kameraet.

Læs mere om træningsholdet og tilmelding ...

Hver tirsdag kl 19:00

Starter tirsdag 11. august 2020

 om cold read 

På et film- og TV-set er skuespillerens arbejde væsentligt anderledes end på et teater. Der er oftest meget lidt tid til prøver, hvis overhovedet der er tid, og skuespilleren skal skabe kreativt på stedet med instruktøren og fremmede med-skuespillere. Alligevel er det ud af sådan en situation at vi kan sidde tryllebundet til skærmen. Denne process skaber bestemte behov, som castere konstant leder efter at få dækket. “Talent” og “naturlighed” er begreber der ofte bliver brugt om skuespillere der udmærker sig. Men det er ikke brugbart for en skuespiller at fokusere på.

Cold Read Teknik er evnen til fremføre en tekst med minimal forberedelse, og på den måde afspejle markedets behov og casting processen, som beskrevet ovenfor. Teknikken skal bruges til at afhjælpe misforståelser og dårlige vaner, og skabe en mere fri tilgang, baseret på viden om de mekanismer der er på spil i film- og TV-branchen. Gennem træning er det faktisk muligt at opøve sit talent, selvom du måske bliver overrasket på vejen - det kan nemlig vise dig at du allerede er fuld af det. Spørgsmålet er så bare: er du klar til at trylle?

 

© 2020 by Lyon Force