undervisning

Her kan du finde information om alle aktuelle hold

Leder du efter individuel coaching?

Looking for one on one coaching?

JPEG image-F35781E22250-1.jpeg

"Spil & Forretning" er et tre-dages kursus for et mikro-hold bestående af max. fire skuespillere, der vil få mulighed for et intenst læringsforløb med fokus på arbejdet både foran kamera og på forretningen bagved.

Læs mere om kurset og tilmelding ...

14. -16. september

Tirsdag - Torsdag

Hver dag kl. 10-14:30

Adgangskrav: minimum 1-årig uddannelse eller tilsvarende

"Cold Read Boot Camp" går bag om ideen om talent og fokuserer på det brugbare og nyttige i casting. Her lærer du at bruge minimal forberedelse til din fordel, og gennem anvendelig tekstanalyse på mange forskellige tekster skabe en mere fri tilgang og bedre genreforståelse.

Læs mere om kurset og tilmelding ...

31. AUG - 2. sep

Tirsdag - Torsdag

Hver dag kl. 10-14:30

Adgangskrav: medlem af DSF

AFLYST

 om cold read 

På et film- og TV-set er skuespillerens arbejde væsentligt anderledes end på et teater. Der er oftest meget lidt tid til prøver, hvis overhovedet der er tid, og skuespilleren skal skabe kreativt på stedet med instruktøren og fremmede med-skuespillere. Alligevel er det ud af sådan en situation at vi kan sidde tryllebundet til skærmen. Denne process skaber bestemte behov, som castere konstant leder efter at få dækket. “Talent” og “naturlighed” er begreber der ofte bliver brugt om skuespillere der udmærker sig. Men det er ikke brugbart for en skuespiller at fokusere på.

Cold Read Teknik er evnen til fremføre en tekst med minimal forberedelse, og på den måde afspejle markedets behov og casting processen, som beskrevet ovenfor. Teknikken skal bruges til at afhjælpe misforståelser og dårlige vaner, og skabe en mere fri tilgang, baseret på viden om de mekanismer der er på spil i film- og TV-branchen. Gennem træning er det faktisk muligt at opøve sit talent, selvom du måske bliver overrasket på vejen - det kan nemlig vise dig at du allerede er fuld af det. Spørgsmålet er så bare: er du klar til at trylle?