top of page

undervisning

Her kan du finde information om alle aktuelle hold. 

Leder du efter individuel coaching

Looking for one on one coaching?

For dig der gerne vil stifte bekendskab med Chubbuck Teknik. 12 timers undervisning på to dage hvor vi gennemgår alle 12 trin. Du får lov til, at arbejde på gulv, lave øvelser og anvende de basale værktøjer. 

Max. 8 deltagere

7.-8. oktober kl 10-16:30

Pris: kr. 1600
20% rabat ved tilmelding inden 15. september

Skriv for tilmelding
Movie Set Explosion
47B04624-492D-4225-A954-347265BA88AB.JPG

Fast hold for skuespillere, der ønsker at holde sig i gang, forbedre sit håndværk og være forberedt til casting og andet professionelt arbejde. Der undervises ugentligt.

Chubbuck teknikken bruges til at transformere skuespillerens personlige ...

Læs mere

Open For Business

"Spil & Forretning" er et tre-dages kursus for et mikro-hold bestående af max. fire skuespillere, der vil få mulighed for et intenst læringsforløb med fokus på arbejdet både foran kamera og på forretningen bagved.

Læs mere om kurset og tilmelding ...

Ved efterspørgsel

"Cold Read Boot Camp" går bag om ideen om talent og fokuserer på det brugbare og nyttige i casting. Her lærer du at bruge minimal forberedelse til din fordel, og gennem anvendelig tekstanalyse på mange forskellige tekster skabe en mere fri tilgang og bedre genreforståelse.

Læs mere om kurset og tilmelding ...

young-ethnic-male-with-laptop-screaming-

Ved efterspørgsel

om cold read

På et film- og TV-set er skuespillerens arbejde væsentligt anderledes end på et teater. Der er oftest meget lidt tid til prøver, hvis overhovedet der er tid, og skuespilleren skal skabe kreativt på stedet med instruktøren og fremmede med-skuespillere. Alligevel er det ud af sådan en situation at vi kan sidde tryllebundet til skærmen. Denne process skaber bestemte behov, som castere konstant leder efter at få dækket. “Talent” og “naturlighed” er begreber der ofte bliver brugt om skuespillere der udmærker sig. Men det er ikke brugbart for en skuespiller at fokusere på.

Cold Read Teknik er evnen til fremføre en tekst med minimal forberedelse, og på den måde afspejle markedets behov og casting processen, som beskrevet ovenfor. Teknikken skal bruges til at afhjælpe misforståelser og dårlige vaner, og skabe en mere fri tilgang, baseret på viden om de mekanismer der er på spil i film- og TV-branchen. Gennem træning er det faktisk muligt at opøve sit talent, selvom du måske bliver overrasket på vejen - det kan nemlig vise dig at du allerede er fuld af det. Spørgsmålet er så bare: er du klar til at trylle?

Om
bottom of page